Sneller, dieper en langer bruin!

Onze speciale zonnecosmetica zorgt voor een snellere bruining en verzorging van de huid.

 


Ins & outs over onze bronzers

Bruiningsversnellers

Alle producten van devoted creations voor onder de zonnebank bevatten bruiningsversnellers. Deze producten stimuleren de pigmentaanmaak en zorgen voor een versnelde bruining tijdens het zonnen. Met een bruiningsversneller start de pigmentatie al na 3/4 minuten i.p.v. 8 minuten. 

 

Bronzers 

Bronzers werken op de opperhuid en zorgen daar voor een intensiever bruiningsresultaat dat langer zal aanhouden. Er zijn 3 verschillende bronzers!

 

DHA bronzer

DHA bronzer is de sterkste soort bronzer. Deze bronzer verlengt jouw opgedane kleurtje met 2 tot 7 dagen! DHA is transparant van kleur. Een DHA bronzer hecht zich aan de eiwitten van jouw huid, wacht daarom altijd 4 tot 8 uur met douchen. Op deze manier heeft de bronzer de tijd om zich aan jouw huid te hechten en kan een optimale bruining behaald worden. Hoe hoger het DHA gehalte, hoe donkerder de bruining zal worden en hoe langer deze behouden blijft.

 

Natuurlijke bronzer

Een natuurlijke bronzer is, zoals de naam al aangeeft, afkomstig uit natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan kokos, bessen en noten. Dit type bronzer kan een bruining verlengen met 1 tot 3 dagen.

 

Cosmetische bronzer

Een cosmetische bronzer geeft de bruiningsversneller zijn bruine kleur. Hoe meer cosmetische bronzers, hoe bruiner de kleur. Een cosmetische bronzer zorgt voor een direct zichtbaar resultaat. Hierdoor zie je precies waar je het product aanbrengt. Ideaal als je direct een mooie kleur wilt hebben. Het effect van de cosmetische bronzer verdwijnt na het douchen. No worries! Ondertussen heeft de DHA zich gehecht aan jouw huid en zo behoud je jouw diepbruine kleurtje!